ArrangeGroup


Facilitair Talent gezocht!

Locatie: diverse locaties, Landelijk
Ben jij een vriendelijk en dienstverlenend persoon en heb je hospitality hoog in het vaandel staan? Ondersteun je graag je omgeving, vind je het prettig een eerste aanspreekpunt te zijn en heb je een facilitaire achtergrond?  Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
ArrangeGroup is een sterk groeiende organisatie en wij zijn continue op zoek naar Facilitair Talent. Is jou een rol van Facilitair Medewerker, Servicedesk Medewerker of Facilitair Coördinator op het lijf geschreven? Dan komen we graag met je in contact!
 
Wat zijn de werkzaamheden?
Als Facilitair medewerker houd jij je dagelijks bezig met het leveren van facilitaire diensten en het oplossen van eenvoudige storingen.
 
Als Servicedesk medewerker heb jij dagelijks contact met gebruikers. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en staat hen vriendelijk te woord. Jij helpt verder met hun facilitaire klachten, wensen, informatievragen en storingen
 
Als Facilitair Coordinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de facilitaire diensten op operationeel en tactisch niveau op verschillende locaties. Je fungeert als sparringpartner voor de Regio Manager en bent  de algemene back-up voor alle ondersteunende verantwoordelijkheden.
 
Wat verwachten we van je?
  • Afgeronde opleiding richting Facility Management.
  • Je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt enige jaren relevante werkervaring, eventueel aangevuld met leidinggevende ervaring
  • Een facilitair oog en in staat zaken pro-actief op te pakken.
  • Sociale vaardigheid voor het operationele en klantgerichte contact met gebruikers.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 
Belangrijke competenties en vaardigheden:
  • communicatief vaardig;
  • klant- en servicegericht;
  • representatief;
  • samenwerken;
  • stressbestendig.
 
Wat bieden wij je?
Werken bij ArrangeGroup betekent werken bij een jong en dynamisch bedrijf met veel ambitie. Wij bieden een informele, maar professionele werkomgeving met volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Wij halen graag het beste uit onszelf en uit jou. Zo stimuleren wij kennisdeling en -verbreding door regelmatig bijeenkomsten te initiëren, maar organiseren wij ook borrels en uitjes. De jaarlijkse weekendjes weg zijn breed bekend binnen onze organisatie en ook alumni spreken hier nog steeds erg enthousiast over. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur dus ook veel aandacht voor ontspanning, waarbij wij ons graag als maatschappelijk betrokken partner inspannen.
 
En? Hebben we een match?
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Wij ontvangen graag jouw CV en vinden het nóg leuker om te lezen waarom je zo enthousiast bent!
Je kunt uitsluitend online solliciteren via de onderstaande 'solliciteer' button. Heb je vragen over de vacature? Bel Marije Touw, Resource Manager, via 06-41869332 of marije.touw@arrangegroup.nl

of
this job portal is powered by CATS
bel mij terug